quarta-feira, 30 de maio de 2012

E-162


Haverá cousa mais divertida com que cozinhar q'a remolacha?







_________________________
Collage meu, naturalmente. Impossível escolher só umha foto, essa cor!
Recomenda-se clicar nas imagens para umha experiência de apreciaçom plena.

8 comentários:

condado disse...

E a receita? Parece que ten graos de granada... E nata
Sen falar do fascínio hipnótico e demais coisas das tarefas manuales...

La queue bleue disse...

Hehe, pois nom me lembro bem porque foi hai tempo mas era 1 espécie de salsa de iogurte com alho, prixel, remolacha picadinha (o que parece granada), cebola picadinha e 1 ou 2 pepinillos picados em anaquiños. Comprara remolachas e, claro, havia que botá-las em tudo quanto é cousa. O melhor foi 1 biscoito de chocolate e remolacha que tentei fazer! :D Saber, sabia bem, eh, nom penses, mas, tudo hai que dizê-lo, houvo um problema técnico coa levedura (era a primeira vez que usava da seca) e saiu mais 1 bloco de bezerra que outra cousa.
Aventurillas :)

La queue bleue disse...

"Havia que botá-las em tudo quanto é cousa" antes de que se derramassem, vaia.

X disse...

Pois si que foi agradable a experiencia estética.

condado disse...

Puafff!!... Non lle volvo facer caso

condado disse...

Puafff!!... Non lle volvo facer caso

La queue bleue disse...

Hahahaha, condado, tudo depende das proporçons, já sabes ;-)
Igual nom levava cebola, agora que o penso... devia ser só alho e o resto de cousas, mmmmm.
Espero que nom fixeras muita quantidade!

La queue bleue disse...

X, graças. A experiência gustativa também foi agradável, apesar do que diga o Condado. ;-)