Mas à noite decidim enfrentar-me de novo aos calabacíns! E, como sei que estavades todos preocupados, informo-vos de que desta vez já saiu algo decente... Ainda nom é como a da mamá (nunca, nunca!). Sei que estou a fazer algo mal mas nom sei o quê. Em qualquer caso, o de pelar os protagonistas supóm umha diferença considerável... mmmm!
________________
Além disso, o pelador da foto mete medo e eu tenho que fazer a seguir lentelhas, bife com molho de queijo azul e champis, humus (falafel se sigo no mood for garavanços e me sinto audaz), outro queique mas desta vez com maçã e caramelo, comprar umha prenda de anos (a poder ser um livro, mas nom tenho ideia dos gostos literários do destinatário...), ir ao norte, ir ao sul, pôr-me guapa, comprar umha camiseta para meu irmao, topar um jersei preto para mim (daqui a pouco já pareço viúva) e algum nique de manga longa que só tenho 1 para sobreviver a estas mudanças de temperatura que estam a dar cabo de mim e desfazer-me desta dor de cabeça presente intermitentemente.
7 comentários:
Só de ver a axenda quedei extenuada. Vou destapar un iogur.
Non sei se terás tempo para facer unha encomenda que che deixo no meu blogo.
Mulher atarefada!
Hehehe, Sun, mas nom é para fazer tudo n1 dia! Conhecendo-me, nem sequer n1 semana inteira...
Paideleo, hei-no de fazer, nom sei quando, mas q o fago, fago-o.
Fer, nem imaginas! Entre isso e viver... nom dou feito :P
Andas ben, rapariga? Espero que sexa só exceso de traballo.
Bico
Filetear os boletos e poñer na tixola cun chisco de aceite e un allo picado. Así que tomen cor botar un pouco de vinagre e viño branco seco. Deixar cociñar leeeeentamente co lume case apagado. Finalmente un pouco de zucre e lume forte ate espesar un pouco a salsa, sen acaramelar.
Saúdos agridoces
Graças, Condado. Terei-no em conta se algum dia chega algum boleto às minhas mãos.
Enviar um comentário